Informatie en voorwaarden

 

Basis installatie 
Windows installatie en installatie van de onderdelen in uw computer.

U dient hierna zelf nog flink wat werk te verrichten voordat uw computer weer klaar is voor algemeen gebruik. Uw privé bestanden gaan bij deze installatie verloren, maak daarom vooraf een kopie ervan.

Standaard installatie
Hetzelfde als de basis installatie, maar met behoudt van uw privé bestanden en e-mail en het teruggezetten ervan, daarnaast wordt uw harde schijf ingedeeld voor betere prestaties en veiligheid.

Uitgebreide installatie
Uw computer is meteen weer klaar voor algemeen gebruik. Behalve de voordelen van de standaard installatie, biedt deze installatie ook het optimaliseren van Windows en uw harde schijf, zodat uw computer optimaal presteert, het installeren van basis software en drie software pakketten, en het updaten van Windows.


Informatie en voorwaarden te verrichten handelingen

Windows installatie
U dient zelf over een officiële legitieme Windows licentie zegel te beschikken.

Behoudt privé bestanden
Mijn documenten, e-mails en favorieten. Het kopiëren van uw bestanden gebeurd altijd met de grootste zorg, maar is niet te garanderen.
075 Computer Service is niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van
uw bestanden.

Basis software installatie
Deze software omvat alle software die u nodig heeft voor het algemeen gebruik van uw computer. Zoals het kunnen lezen van pdf bestanden,
het ontvangen van e-mail en het bekijken van filmpjes op internet.

Software installatie
Drie softwarepakketten zoals bijvoorbeeld Microsoft Office, antivirus/internet beveiliging en software om cd's en dvd's te kunnen branden. U dient zelf over de officiële licenties van de software te beschikken.

E-mail instellen
Zorgt u ervoor dat u uw gebruikersnaam en wachtwoord van uw e-mail account(s) bij de hand heeft.

Updaten
Het bijwerken van Windows naar de laatste versie.

 

<< Terug