Onderhoud

 

Computers hebben onderhoud nodig om goed te blijven functioneren.

Over het algemeen raden wij u aan om minimaal 1 keer gedurende de levensduur van uw computer een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Het beste kunt u dit na 2-3 jaar laten doen. Door het onderhoud kunt u langer en prettiger met uw computer blijven werken en daarmee bespaard u tevens geld. De aanschaf van een nieuwe computer is immers een stuk duurder. Bovendien is het beter voor het milieu.

 

Soorten onderhoud
Computer
Wij reinigen uw computer met de daarvoor geschikte middelen en gereedschap. Computers zijn gemaakt van gevoelige onderdelen, dus als u zelf uw computer gaat reinigen, weet wat u doet anders doet u meer kwaad dan goed. En als u niet weet hoe u met elektrische apparaten moet omgaan, riskeert u mogelijk letsel of in het uiterste geval uw leven.

 Onderhoud laptop€10/€20
 Onderhoud desktop€15/€30

Windows 
Wij herstellen fouten en optimaliseren de Windows installatie, controleren of uw Windows installatie en overige software up to date en goed beveiligd zijn en verwijderen daarnaast onnodige bestanden. Dit leidt tot meer stabiliteit en betere prestaties. Indien er meerdere gebruikersaccounts op uw computer aanwezig zijn, wordt er voor ieder extra gebruikersaccount €5,- meerkosten doorberekend.

 Windows onderhoud€30,-

 

Wanneer is uw computer aan onderhoud toe?
Als uw computer een hoop lawaai maakt (blazen van ventilatoren) of andere rare geluiden maakt, langzaam opstart, uitvalt tijdens het werken of erg warm wordt is uw computer mogelijk aan onderhoud toe. Wacht in deze gevallen niet te lang. Als u huisdieren heeft (honden en katten) of rookt is uw computer eerder en vaker aan onderhoud toe.

 

<< Terug