Overige diensten

 

Bestanden terughalen
Bestanden kopiëren/overzetten
Back-up maken
Onderdelen vervangen/toevoegen
Software, internet en printer problemen oplossen
Hulp bij aanschaf/ingebruikname


Bestanden terughalen

Indien u per ongeluk uw bestanden van uw harde schijf, usb stick of geheugenkaart van uw fototoestel heeft verwijderd, kunnen wij uw bestanden terughalen. Ook als u één van deze opslagmedia heeft geformatteerd of per ongeluk een andere handeling heeft verricht, waardoor u niet meer bij uw bestanden kan komen, kunnen wij uw bestanden terughalen.

Bestanden kopiëren/overzetten
Als uw besturingssysteem is gecrasht, u een grotere harde schijf in uw computer wilt of een nieuwe computer heeft aangeschaft, dan kunnen wij uw privé bestanden van uw oude harde schijf of computer overzetten naar de nieuwe. Het kopiëren van uw bestanden gebeurd altijd met de grootste zorg, maar is niet te garanderen. Wij zijn niet aansprakelijk voor het eventuele verlies van uw bestanden. U dient er zelf voor te zorgen dat u te allen tijde een kopie heeft van uw belangrijke bestanden en gegevens.

 

Back-up maken
Indien uw harde schijf fysiek stuk gaat bent u in principe alles kwijt. Soms is er wel een mogelijkheid om de bestanden op uw harde schijf terug te krijgen, maar de kosten hiervoor lopen al snel in de honderden euro's! Wij helpen u bij het veilig stellen van al uw belangrijke bestanden zoals uw foto's, e-mails, administratie etc.

 

Onderdelen vervangen/toevoegen
Wij vervangen defecte onderdelen in en breiden uw computer uit met nieuwe onderdelen. Denk hierbij aan een tweede harde schijf of een blu-ray brander naast uw dvd brander. De nieuwe onderdelen worden door ons in uw computer geïnstalleerd, gecontroleerd en zo nodig ingesteld.

 

Overige problemen oplossen
Windows
Als u problemen ervaart met het gebruik van Windows of als er zich fouten/foutmeldingen voordoen, dan kunnen wij u hierbij helpen. Eenvoudige problemen kunnen wij eventueel bij u thuis oplossen, grotere problemen zullen op de werkplaats worden opgelost i.v.m. de hoeveelheid tijd die dit in beslag kan nemen.

Internet en e-mail
Wij kunnen u helpen met het oplossen van diverse internet- en e-mail problemen zoals:
- Aansluiten en installeren van internet en e-mail
- Geen internetverbinding
- Geen e-mail kunnen ontvangen en/of versturen
- Slechte (draadloze) internetverbinding


Software
Heeft u hulp nodig met het installeren van software dan kunnen wij u hierbij helpen. Voor hulp met het gebruik van software kunt u terecht bij de producent van de software.

Printer en overige randapparatuur
Afhankelijk van het probleem van uw apparatuur, kunnen wij bij u thuis of op de werkplaats uw apparatuur testen en/of weer goed werkend krijgen met uw computer.

Hulp bij aanschaf/ingebruikname
Na een gesprek met u over waarvoor en hoe u een computer gebruikt, gaan wij voor u op zoek naar een geschikte computer. Behalve dat u dit een hoop tijd en zoekwerk scheelt, bent u er tevens van verzekerd dat u niet teveel betaald voor de juiste computer. De kosten hiervan bedragen €30,-.

 

Als u een computer heeft aangeschaft kunt u vaak niet meteen aan de slag. Zo moet de computer soms nog worden aangesloten en veelal moeten er nog allerlei gegevens worden ingevuld, acties ondernomen en software geïnstalleerd worden, voordat de computer echt gebruiksklaar is. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht.

 

<< Terug