Sneller maken

 

Traagheid bij computers kent verschillende oorzaken, daarom zal in sommige gevallen onderzoek nodig zijn. U doet er goed aan op te letten wanneer uw computer traag is, zodat wij u beter van dienst kunnen zijn.

 

Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw computer sneller te maken:
 Onderhoud 
 Virusverwijdering 
 Upgraden

 

Wacht niet te lang
Heeft u last van een trage computer, laat er dan wat aan doen. Werken met een trage computer is niet fijn, zonde van uw tijd omdat u minder productief bent en zonde van het geld wat u er aan heeft besteed. Let op, een trage computer kan er op duiden dat deze besmet is met een virus. Behalve dat u hier zelf problemen van ondervind, helpt u ook bij het verspreiden ervan, waardoor familie en vrienden er ook de dupe van kunnen worden. Tevens kan een trage computer er op wijzen dat er (beginnende) problemen zijn met een onderdeel van uw computer en ook voor computers geldt: voorkomen is beter dan genezen.

 

Systeem upgrade
Indien uw computer (desktop) niet meer aan uw behoefte voldoet, dan kunt u een nieuwe computer kopen, maar een goedkopere en milieuvriendelijkere oplossing is een systeem upgrade. U geniet van de prestaties van een nieuwe computer, maar u betaald wel tot de helft minder. U kunt het vergelijken met het vervangen van de motor in uw auto door een nieuwe en snellere motor. Afhankelijk van de staat van uw huidige computer en de Windows licentie die u heeft, heeft u al een 'nieuwe computer' voor €275,-.

 

<< Terug