Universal Computers afgekort UCOM, computers gemaakt voor u, zoals u ze wilt. Gemaakt van universele A-merk onderdelen met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij leveren onze computers standaard met Windows, maar indien gewenst kunnen onze computers ook zonder besturingssysteem of met Linux worden geleverd.

Betere kwaliteit
Bijna alle bekende merk computers bestaan uit onderdelen die niet door het merk zelf worden gemaakt. Veel van deze onderdelen in en de bouw van deze merk computers zijn niet van al te beste kwaliteit en presteert goed. Bovendien zijn sommige onderdelen specifiek voor deze computers gemaakt, waardoor u bij reparatie er twee tot drie keer zoveel voor betaald dan een kwalitatief beter universeel onderdeel. Onze computers op maat zijn geheel opgebouwd uit kwalitatief goed presterende universele A-merk onderdelen. Dit vertaalt zich in betere prestaties, koeling, energieverbruik, stiller en een langere levensduur.

Maatwerk
Wij bouwen voor u een computer op maat. U geeft ons aan waarvoor u de computer wilt gebruiken en wat uw wensen zijn. Zo betaald u alleen voor een computer die u daadwerkelijk nodig heeft.

 

Recente onderdelen
In sommige merk computers zitten verouderde en trage onderdelen op het moment van aanschaf. Wij houden geen voorraden aan en kunnen alle onderdelen leveren die in Nederland worden geïmporteerd. Op deze manier beschikken onze computers altijd over recente en goed presterende onderdelen.

 

Schone installatie
Op onze computers is alleen noodzakelijke software geïnstalleerd, en niet zoals bij veel bekende merk computers vervuild met allerlei onnodige software, die veelal niet gebruikt wordt en de prestaties van de computer alleen maar vermindert. Bovendien worden onze computers geleverd met een Windows dvd.

Langere garantie
In tegenstelling tot veel bekende merk computers, waar meestal slechts 1 jaar garantie wordt geven op de gehele computer, heeft u bij onze computers op sommige onderdelen een garantie oplopend tot maar liefst 5 jaar!

 

<< Terug