Virusverwijdering

 

Als uw computer besmet is met een virus of andere ongewenste software zoals een trojanadware of spyware, dan heeft dit vaak tot gevolg dat uw computer niet meer naar behoren functioneert. Zodra u weet of een duidelijk vermoeden heeft dat uw computer besmet is, dient deze zo snel mogelijk te worden schoongemaakt. Wij zorgen ervoor dat uw computer wordt ontsmet en uw privé bestanden en gegevens veilig worden gesteld.

 Virusverwijdering€30,-
 Virusverwijdering Plus10€50,- (incl. onderhoud)

Als uw computer besmet is, is de kans groot dat u ook de computers van andere mensen besmet. Dit kan onder andere door het al dan niet bewust versturen van e-mail, maar ook door het kopiëren van bestanden van uw computer naar een andere computer via bijvoorbeeld een usb stick of cd/dvd. Daarom dient u altijd een goed werkende en geupdate virusscanner of internetbeveiligingspakket op uw computer te hebben.

Hoe gevaarlijk?
Voor zover bekend kan een virus of andere ongewenste software uw computer niet fysiek kapot maken, maar het kan er wel voor zorgen dat uw computer niet meer opstart, uw privé bestanden en gegevens verloren gaan en deze gestolen worden (internetbankieren, DigiD, Belastingdienst etc.).

Hoe weet ik of mijn computer besmet is?
Mocht uw computer besmet raken, dan kan u dit onder andere herkennen aan het plotseling, zonder enige aanleiding of veelvuldig:

 vastlopen, herstarten, niet of slecht opstarten en traag worden van
uw computer;
 verschijnen van pop-ups en/of werkbalken in uw internetbrowser;
 niet meer op de website van een antivirus software leverancier kunnen
komen;
 beschadigd raken of verdwijnen van uw bestanden.

 

<< Terug